Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Cobra 120mg

10.0025.00

Cobra 120mg

Cobra 120 mg daje se muškarcima kojima su dijagnosticirani problemi seksualnog zdravlja kao što je erektilna disfunkcija (ED). Kada muškarac iskusi stalne probleme sa erekcijom tokom seksualne aktivnosti, nastupa ED. Jedna tableta sadrži 120 mg Sildenafila u obliku citrata kao i druge pomoćne supstance.

Cobra 120mg Doza

Cobra 120mg tableta ili polovina (1/2) se uzima 30-60 minuta prije seksualnog odnosa i dejstvo joj traje najmanje 8 sati. Cobra tablete mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo. Pazite da nikada ne uzimate više Sildenafil Citrata nego što je preporučeno.

Oprez

Cobra tablete se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, oboljenja očiju, fizičkih deformiteta polnog organa. Cobra tablete ne uzimajte ukoliko pijete nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se doktoru.

Pakovanje

Pakovanje Kobra – Cobra tableta sadrži 5 tableta ili 5×120 mg.
Cobra je novi proizvod renomirane firme Ajanta Pharma, Indija, poznate po Kamagra i Kamagra Gelu.

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE

Call Now Button