Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Cobra – Kobra 200mg

15.00

Cobra – Kobra 200mg

Cobra – Kobra Tablete 200mg su efikasan lijek poznat po liječenju erektilne disfunkcije kod muškaraca svih godina. Glavna komponenta ovog leka je Sildenafil citrat, aktivni inhibitor PDE tipa 5 koji je veoma efikasan u lečenju problema povezanih sa erektilnom disfunkcijom kod muškaraca. Za muškarce koji se bore sa erektilnom disfunkcijom, ovaj lijek je kao blagoslov jer im omogućava da postignu dugotrajnu erekciju bez previše napora.

Cobra – Kobra 200mg Doza

Cobra – Kobra Tablete 200mg se moraju progutati cele zajedno sa čašom vode kada se uzimaju oralno. Kada uzimate tabletu, ne treba je žvakati ili čak lomiti. Ovaj lijek se mora uzimati najmanje sat vremena pre početka bilo kakve seksualne aktivnosti. U periodu od 24 sata može se uzeti samo jedna tableta.

Oprez

Postoje neke okolnosti u kojima se ovaj lijek Cobra – Kobra ne smije koristiti. Na primjer, ako neko ima alergije bilo koje vrste. Alternativno, ako neko uzima lijekove koji sadrže nitroglicerin, ili ako je patio od srčanog udara, moždanog udara, visokog ili niskog krvnog pritiska ili bilo kojeg drugog kardiovaskularnog stanja koje predstavlja ozbiljan rizik za život.

Ne preporučuje se upotreba ovog lijeka ako pacijent ima multipli mijelom, leukemiju ili anemiju. Osim toga, ovaj lijek ne bi trebao uzimati bilo ko sa bolešću krvarenja bilo koje vrste.

Kao i kod većine lekova, kod Cobre 200 mg mogu se javiti neželjeni efekti, koji su obično blagi i prolazni. Glavobolja i crvenilo lica su najčešći. Ostali neželjeni efekti koji se javljaju retko, uključuju loše varenje, vrtoglavicu, začepljenost nosa i vizuelne efekte. Ako primetite da imate erekciju koja traje više od četiri sata, morate odmah da posetite doktora.

Cobra 200mg Opis

Najprodavanija zamjena za Viagru na svijetu je Cobra 200mg. Sadrži isti aktivni sastojak kao i Viagra. Cobra – Kobra 200mg se koristi kod problema s erektilnom disfunkcijom i uzrokuje povećanje protoka krvi u polnom organu, što rezultira njegovom erekcijom. Ovo pakovanje od šest tableta pogodno je za povremene korisnike lijeka. Svaka tableta Cobra 200mg sadrži više Sildenafila više od Viagre. Sildenafil je vrlo efikasna supstanca koja se koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Osim toga, koristi se i za liječenje bolesti – arterijske hipertenzije tj. poboljšava protok krvi u žilama i normalizira pritisak.

Pakovanje

Tablete Cobra – Kobra 200mg imaju 6 Tableta. Čuvati u originalnom pakovanju i na temperaturi ne višoj od 10-30°C.

Call Now Button