Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Kafa za Žene

9.00

Kafa za Žene

Kafa Za Žene Ginseng Gold 48h je afrodizijačka kafa sa epimedijumom, nudi vam jedinstveni proizvod sa formulom koja sadrži ginseng, kombinujući ga sa ukusnom aromom kafe. Osim što nudi različit doživljaj ukusa kafe, svojim mirisom i ukusom, pomoći će vam da poboljšate svoje ljubavne performanse. Kafa Za Žene Ginseng Gold 48h nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu.

Ova čudesna kafa koja se prodaje u Crnoj Gori ima efekat u proseku za 15 minuta i prisustvo se oseća i do 48 sati. Znak da je Kafa Za Žene otpočela svoje dejstvo je vreo dah, očvrsnuo klitoris i crveni obrazi.

Kafa za Žene Opis

1 kesicu Kafu Za Žene Ginseng Gold 48h od 20 g pomešati sa 150 ml ključale vode i popiti dok je vruće. Za postizanje maksimalnog efekta, kafu popiti na prazan stomak ili minimum 2 sata posle obroka.

Kafa Za Žene Ginseng Gold 48h ima prijatan miris i ukus kafe, a po želji se u nju može dodati šećer i mleko. Ne preporučuje se konzumiranje više od jedne kesice Kafa Za Žene dnevno.

Aktivne supstance u kafi pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, povećavaju vlažnost vagine i stvaraju blagi svrab i peckanje. Kafa Za Žene Ginseng Gold 48h sadrži instant kafu i Gingseng u kombinaciji sa pulpom grožđa i drugim prirodnim sastojcima koji deluju kao afrodizijak.

Kafa za Žene Pakovanje

Jedno pakovanje Kafa Za Žene Ginseng Gold 48h sadrži jednu kesicu 20 g.

Call Now Button