Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Kamagra Gel Vol 3

10.00

Kamagra Gel Vol 3

Kamagra Gel Vol 3 je lijek, preparat za potenciju, koji sadrži Sildenafil-citrat u dozi od 100 mg i koristi se za lečenje erektilne disfunkcije ili impotencije. Kamagra je među najpopularnijim i najefikasnijim proizvodima za lečenje erektilne disfunkcije, a jedna od njegovih glavnih prednosti je ta što ga mogu koristiti i muškarci svih godina, koji nemaju nikakvih problema sa potencijom. Kamagra Gel Vol. 3 se uzima 60 minuta pre seksualnog odnosa, a dejstvo traje oko 6-8 sati.

Kako uzimati Kamagra Gel Vol 3

Preporučena doza Kamagra Gel Vol 3 je 100mg, ili kesica gela, 30-60 min pre seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna gel kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, teške masne hrane, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića. Kamagra Gel Vol. 3 deluje samo onda kada postoji seksualna stimulacija.

Da li je potreban oprez sa Kamagrom?

Ozbiljnije nuspojave su rijetko zabeležene, a podrazumevaju ubrzani rad srca, infekcije urinarnog trakta, pojačano mokrenje, zamućenje vida i veću osetljivost očiju na svjetlost.

Poseban oprez savetuje se muškarcima:

Alergičnim na Sildenafil ili bilo koji drugi sastojak Kamagra Gel-a.
Sa srčanim smetnjama ili istorijom moždanog ili srčanog udara u poslednjih 6 meseci.
Oboljenjima jetre.
Hipertenzijom (visok krvni pritisak) ili hipotenzijom (nizak krvni pritisak).

Lijekovi u kombinaciji sa Sildenafilom mogu da izazovu neželjene efekte:

Lijekovi na bazi nitrata, kao što je Nitroglicerin koji se koristi za lečenje angine, jer kombinacija ovih preparata može da dovede do iznenadnog drastičnog sniženja krvnog pritiska.
Blokatori kalcijumovih kanala, kao što su Diltiazem ili Verapamil, a koji se koristi za snižavanje krvnog pritiska.
Blokatori alfa receptora koji se koriste u lečenju hipertenzije (Doksazosin).
Neki antibiotici – Rifampicin ili Eritromicin.
Antimikotici za lečenje gljivičnih infekcija – Itrakonazol i Ketokonazol.
Antiretroviralni lijekovi koje koriste osobe zaražene HIV virusom – Ritonavir i Sakvinavir.

Pakovanje

Jedno pakovanje Kamagra Gela Vol 3 sadrži 7 kesica različitog ukusa.

Izjava o ograničenju odgovornosti
Mi pružamo samo osnovne informacije o lijekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije lijeka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije farmaceuta ili lijekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice liječenja bez odobrenja doktora.

Call Now Button