Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Macun Big Krema

25.00

Macun Big Krema

Macun Big Krema je jedinstvena krema za povećanje polnog organa i potenciju. Ne ostavlja tragove na odeći. Posle 5 dana mazanja dobijate 24 sata erekciju i povećani polni organ! KREMA JE SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!

Proizvod je biljnog porekla i bez placebo i neželjenih efekata. Macun BIG krema za muškarce je krema za potenciju i krema za erekciju koja u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu. Krema ima miris i ukus, pa pola sata nakon korišćenja a pre odnosa mora se isprati vodom.
Macun BIG krema će vam pomoći da poboljšate erekciju i povećate polni organ. Ako sa ovom kremom kombinujete Macun gel za potenciju ili Macun sprej za potenciju dobijate nezamisliv efekat!

Upotreba Macun Big Krema

Preporučeni način upotrebe je 2 puta dnevno, ujutro i uveče. Istisnuti na ruku 8-10 puta kremaste mase iz bočice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima od korena polnog organa ka glaviću. Ako dođe do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Ne mazati i ne prskati po testisima i glaviću, samo po telu polnog organa!

Macun krema je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Nakon mesec dana upotrebe može se upotrebljavati 1 dnevno.

Oprez

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Kod Macun Big Kreme za potenciju i jaku erekciju nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja. Macun krema je samo za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

Čuvanje Macun Big Krema

Čuvati Macun Big Kremu na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi 5-25 C. Čuvati van domašaja dece.

Sastav Macun Big Krema

Macun Big Krema 50 ml – za 30 upotreba

– Aqua
– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Call Now Button