Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Macun Gel za Muškarce

32.00

Macun Gel za Muškarce

Macun Gel za Muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, povoljno utiče na poboljšanje potencije, kao i pojačanje seksualne moći muškarca. Dejstvo Macun Gel-a je samo uz seksualnu stimulaciju.

Kako radi Macun Gel za Muškarce?

Macun Gel možete da upotrebite od 30 do 40 puta. Dejstvo je nakon 1 minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva. Može se koristiti svakodnevno i više puta za redom. Ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, sa visokim pritiskom, dijabetičari.

Macun Gel u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa i mirisa je i namenjen je za spoljnu upotrebu.

Preporučeni način upotrebe je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju. Ako dođe do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun Gel je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.

Nuspojave Macun Gel

Nisu zabeleženi nikakve nuspojave, efekti prilikom korišćenja gela. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda. Proizvod Macun Gel ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Pakovanje Macun Gel

Macun gel za muškarce ima 30 do 40 upotreba.
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Call Now Button