Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Macun Hot Gel za žene

25.00

Macun Hot Gel za žene

Macun Hot Gel za žene 50ml, je intimni masažni gel, napravljen od sertifikovanih biljnih sirovina koje povećavaju nadražaj i stimulišu intimnu regiju žena, povećavaju vlažnost vagine i pojačavaju seksualnu moć.
Jako bitna karakteristika samog gela jeste dejstvo na muškarce. U toku odnosa, gel povratno deluje na polni organ muškarca, izaziva jak nadražaj i dovodi do ubrzanog vrhunca.
Macun Hot Gel je upravo rađen po uzoru na Gejša gel, proizvod koji su gejše koristile kako bi uživale u odnosu i kako bi istovremeno partnera brzo dovele do vrhunca. Najjače dejstvo postiže se u toku ovulacije. Sam sastav obezbedjuje neophodnu vlažnost intimnog dela žene, pa je zamena za lubrikante. Preporučije se ženama u menopauzi koje imaju problem suvoće vagine. Gel je bez boje i ukusa i blagog prijatnog mirisa što omogućava nesmetano uživanje u oralnom zadovoljenju bez prethotnog ispiranja. Ne ostavlja tragove na odeći.

Prednost Macun Hot Gel

Prednost Macun hot gela za žene jeste što deluje lokalno i samim tim nema bilo kakva neželjena dejstva poput hipertenzije, ubrzanja cirklulacije, zamučenog vida, osečaja težine u glavi i slično. Mogu ga koristiti sve osobe starije od 18 godina bez obzira na oboljenja poput: hipertenzije, dijabetesa, različitih srčanih problema i slično.

Kako dozirati Macun Hot Gel

Preporučena doza je 5-8 upotreba. Macun Hot Gel se utrljava na intimnu regiju neposredno ili u toku intimnog odnosa. Dejstvo počinje odmah nakon nanošenja gela, i ogleda se u osećaju topline sa blagim i prijatnim peckanjem koje dodatno stimuliše intimnu regiju žene. Nakon nanošenja, gel izaziva jak nadražaj.

Oprez

Ne preporučuje se korišćenje tokom ciklusa, osobama mladjim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa preosetljivom kožom ili ranicama po njoj. Sedam dana pred menstrualni ciklus može doći do blagog peckanja pri upotrebi Macun Hot Gel-a zbog njegove Ph vrednosti.

Nisu zabeležena nikakva neželjena dejstva prilokom korišćenja Macun Hot Gel.

Pakovanje

Macun Hot Gel pakovanje ima 50ml. Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na sobnoj temperature do 25 stepeni.

Call Now Button