Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Macun Intimo A

10.00

Macun Intimo A Unisex Lubrikant

Macun intimo A Unisex, je intimni masažni gel za oba pola, lubrikant, koji je izrađen na vodenoj bazi. Ovaj gel daje svilenkast osećaj analne regije i povećava vlažnost. Macun intimo A izrađen je od sertifikovanih biljnih sirovina za koje je dokazano da smanjuju suvoću za vreme seksualnog odnosa i povećavaju klizavost, što omogućava veće uživanje u seksualnom odnosu bez bola i neprijatnog osećaja usled suvoće. Macun intimo A je bez boje i blagog, prijatnog mirisa. Ne ostavlja tragove na tkanini.

Macun Intimo A Prednosti

Prednosti ovog gela jeste što je izrađen na vodenoj bazi pa pored vlaženja, biljne sirovine koje ulaze u njegov sastav ne dozvoljavaju razvoj bakterija i gljivica.

Doziranje Macun Intimo A

Macun intimo A istisnuti na ruku ili direktno na analnu regiju. Optimalna količina je 6-8 istiskanja. Gel se može dodavati više puta u toku odnosa, po potrebi. Takođe, kad klizavost nestane, dodavanjem malo vode ili pljuvačke ona se vraća kao da ste ponovo naneli gel.
Nisu zabeležene bilo kakve kontraindikacije, neželjena dejstva prilikom korišćenja Macun Intimo A.

Pakovanje

Macun Intimo A Unisex Lubrikant je za 30-40 upotreba, pakovanje je 50 ml.
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na sobnoj temperature do 25 stepeni. Čuvati van domašaja dece

Call Now Button