Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Malegra 200 mg

25.00

Malegra 200 mg

Malegra 200 mg se koristi za liječenje erektilne disfunkcije. Lijek ili preparat za potenciju se sastoji od Sildenafil citrata kao njegovog aktivnog sastojka.
Doziranje sildenafila može se nazvati jednim od takvih lijekova koji se mogu povezati s poboljšanjem stanja erektilne disfunkcije. To je lijek koji ima savršenu sposobnost da se nosi sa vašim stanjima erektilne disfunkcije i može vam pružiti lijek koji ste tražili.

Kako uzimati Malegra 200 mg?

Malegra 200 mg uzimajte bez žvakanja ili drobljenja tablete, progutajte cijelu pilulu s vodom. Trebali biste uzeti Malegra Tablete najmanje 30 minuta i ne više od 4 sata prije seksualne aktivnosti.
Imajte na umu je korištenje samo jedne doze Malegre od 200 mg u rasponu od 24 sata jer će više biti potencijalni rizik od predoziranja sildenafil citratom.
Postoji li način da se koristi Malegra 200 mg koji povećava njenu efikasnost kao i sigurnost u liječenju problema s erekcijom kod muškaraca?
Preporučujemo vam da koristite Malegra 200 mg oralnu pilulu za liječenje tekućih problema s erekcijom kod muškaraca, ako vam je propisana, jer će uzimanje bez ikakvih problema samo naštetiti vašem tijelu.

Također bi trebalo biti jasno da je Sildenafil citrat 200 mg lijek koji inhibira PDE5 koji nije namijenjen da se koristi kao svakodnevna pilula za erektilnu disfunkciju unatoč činjenici da postoje i drugi lijekovi koji pripadaju istoj klasi lijekova kao što je Tadalafil, koji se može koristiti svaki dan.

Malegra Oprez

Malegra ne bi trebalo da koriste osobe koje su imale ili imaju: alergijsku reakciju na Sildenafil-citrat, srčani udar ili druge probleme sa srcem, visok ili nizak krvni pritisak, poremećaj zgrušavanja krvi.
Budite oprezni ako koristite lekove koji sadrže azot-oksid tj. lekove za anginu pektoris – Nitroglicerin.
Neželjeni efekti Malegra 200 tableta su: problemi sa varenjem, mučnina, gorušica, povraćanje, glavobolja, vrtoglavica, zamagljen vid, začepljen ili curenje iz nosa.

Pakovanje

Jedno pakovanje Malegra Tablete 200 mg sadrži 10 tableta.

Call Now Button