Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

P-Force Fort 150mg

17.00

P-Force Fort 150mg

P-Force Fort 150mg koristi se za liječenje muških seksualnih problema kao što su erektilna disfunkcija i prevremena ejakulacija. Sildenafil citrat i dapoksetin rade zajedno kako bi poboljšali protok krvi do polnog organa i odložili ejakulaciju, što daje duži i zadovoljavajući seksualni odnos.
P-Force sa koncentrisanom komponentom Sildenafil Citrat i visokom dozom od 150 mg omogućava dugotrajne efekte, čineći seks prijatnim i potpuno zadovoljavajućim. Efekti stvrdnjavanja P-Force Fort opušta mišiće, omogućava protok krvi, pomaže u stvaranju i održavanju erekcije.

P-Force Fort Doza

P-Force Fort treba uzimati oralno sa čašom vode 30 minuta prije seksualne aktivnosti. Savetuje se da izbegavate obroke sa visokim sadržajem masti ili alkohol kada uzimate ovaj lek jer to može smanjiti njegovu efikasnost. Preporučena dnevna doza je 150 mg ili jedna tableta.

Oprez

P-Force Fort 150 Mg ne bi trebalo da uzimaju osobe sa određenim zdravstvenim stanjima kao što su problemi sa jetrom ili bubrezima, bolesti srca ili nizak krvni pritisak ili alergijsku reakciju na sildenafil. Takođe je važno da obavestite svog lekara o svim lekovima koje trenutno uzimate pre nego što počnete da ga uzimate. Neželjeni efekti mogu uključivati glavobolju, mučninu, vrtoglavicu i crvenilo. Ako osetite ozbiljne neželjene efekte, odmah potražite medicinsku pomoć.
P-Force Fort takođe može da raguje sa određenim lekovima za visok krvni pritisak, određenim lekovima za lečenje HIV infekcije ili AIDS-a, određenim lekovima koji se koriste za gljivične infekcije, kao što su flukonazol, itrakonazol, ketokonazol i vorikonazol, cimetidin, eritromicin, rifampin.

Pakovanje

P-Force Fort 150mg kutija ima 10 tableta. Rok upotrebe na kutiji.

Call Now Button