Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Sextreme Black Force 200mg

20.00

Sextreme Black Force 200mg

Sextreme Black Force 200mg sa sastojkom Sildenafil Citrate upotrebljava se kao lijek u problemima sa erektilnom disfunkcijom ili impotencije kod muškaraca. Preparat za potenciju Sextreme Red Force je namenjen svim muškarcima širom Crne Gore; mlađima i starijima, koji teže postižu erekciju ali i ne mogu da je održe dovoljno dugo.

Sextreme Doza

Sextreme Black Force 200mg lijek se lako može uzeti u usta i topiti se vrlo glatko. Ova tableta počinje djelovati na organizam u roku od 20 do 30 minuta nakon upotrebe. Sextreme je razvijen za pacijente koji ne vole da gutaju pilule i kapsule i veoma je efikasan u zaustavljanju erektilne disfunkcije i prodaje se u pakovanju od 10 tableta.

Sextreme Oprez

Preparat za potenciju Sextreme Red Force je bezbjedan za upotrebu ali ne bi trebalo da ga koriste osobe koje imaju sledeće zdravstene probleme ili oboljenja: visok krvni pritisak, srčane probleme, bolesti jetre i bubrega i oboljenje jetre.

Pakovanje

Sextreme Black Force 200mg prodaje se u pakovanju od 10 tableta, proizvodi ga Shree Venkatesh.

Call Now Button