Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Sextreme Red Force 150 mg

18.00

Sextreme Red Force 150 mg

Sextreme Red Force 150 mg je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (ED). To je stanje u kojem muškarac ne može postići ili održati erekciju dovoljno čvrstu za seksualni odnos. Sextreme Red Force 150 mg sadrži sildenafil citrat, koji je aktivni sastojak Viagre. Sildenafil citrat djeluje tako što opušta mišiće u polnom organu, omogućujući većoj količini krvi da teče u njega. To rezultira erekcijom.

Sextreme Red Opis

Sextreme Red Force 150 mg se uzima oralno s vodom, obično oko 30 ili 40 minuta prije planirane seksualne aktivnosti. Preporučena doza je 150 mg, ali se može smanjiti na 75 mg ovisno o individualnim potrebama. Masne kiseline, hrana i alkohol imaju tendenciju da smanjuju efikasnost ovog lijeka, stoga se lijek mora progutati s vodom, a ne alkoholom. Mogu ga uzimati muškarci svih godina širom Crne Gore.

Sextreme Red Oprez

Sextreme Red Force 150 mg je učinkovit u liječenju ED kod većine muškaraca. Međutim, može uzrokovati nuspojave, kao što su:

Glavobolja
Crvena fleka na licu, vratu ili prsima
Progutanje
Mučnina
Proljev
U rijetkim slučajevima, Sextreme Red Force 150 mg može uzrokovati ozbiljnije nuspojave, kao što su:
Bol u prsima
Pad krvnog pritiska
Gubitak vida na jednom ili oba oka
Ako doživite bilo koju od ovih ozbiljnih nuspojava, odmah potražite medicinsku pomoć.

Sextreme Red Force 150 mg se ne smije uzimati ako:

Imate alergiju na sildenafil citrat ili bilo koji drugi sastojak lijeka
Imate srčane bolesti, uključujući srčani udar ili anginu pectoris
Imate visoki krvni pritisak
Imate nizak krvni pritisak
Imate bolest jetre
Imate bolest bubrega
Imate nedavni moždani udar
Imate rodiljnu deformaciju polnog organa
Imate glaukom
Imate tešku bolest bubrega
Ako niste sigurni je li Sextreme Red Force 150 mg siguran za vas, razgovarajte sa svojim liječnikom.

Šta je Sextreme?

Sextreme Red Force 150mg proizvodi Shree Venkatesh, a aktivni sastojak ovog lijeka je sildenafil citrat. Sextreme Red Force je generički oblik Viagre i liječi sve probleme koji se liječe Viagrom. Sildenafil citrat je odgovoran za pomoć muškarcu da postigne čvršću erekciju koja traje duže vrijeme. Ovaj lijek širi arterije u genitalnom području muškarca. Ovo proširenje arterija omogućava više krvi da teče u polnom organu muškarca. Ovaj pojačan i snažan dotok krvi je ono što omogućava čvršću erekciju i pomaže muškarcu da se bolje ponaša tokom seksualnog odnosa. Prema ljekarima i zdravstvenim radnicima, preporučena doza ovog lijeka je 150 mg. Doza veća od ove može dovesti do ozbiljnih nuspojava.

Pakovanje Sextreme

Sextreme Red Force 150 mg prodaje se u pakovanju od 10 tableta, proizvodi ga Shree Venkatesh.

Call Now Button