Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Španska Mušica Gold

10.0023.00

Španska Mušica Gold

Španska mušica kapi za stimulaciju, je preparat za potenciju, za koji se vekovima tvrdi da povećava seksualnu želju kod žena. Legenda kaže da je afrodizijak koristio rimski car Neron, a da je ime dobio po španskim konkvistadorima koji su ga vratili u Evropu.
Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i nema neželjena dejstva. Aktivni sastojak Španska mušica je buba po imenu kantaridin. Ova buba se drobi i pravi pastu koja se može nanijeti na genitalije kako bi se povećalo uzbuđenje.

Španska mušica Doza

Jedno pakovanje sadrži 5ml španske mušice u tečnom stanju. Doza Španske Mušice Gold je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualne aktivnosti, a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Preporucuje se redovna upotreba tokom jednog meseca, kako bi dejstvo preparata bilo što kvalitetnije.

Može se mešati sa bilo kojim pićem poput vina, kafe, čaja, alkohola itd.

Španska mušica Oprez

Većina proizvoda – kapi za žene koji se prodaju kao španska mušica ne sadrže nikakav kantaridin, oni su samo šećerna voda ili druge vrste stimulansa. Dakle, ne postoji garancija da ćete dobiti nešto što bi zaista moglo povećati vašu seksualnu želju. Kupujte provereno!

Kopije proizvoda ne bi mogli sadržavati ni navodni aktivni sastojak niti bilo šta što bi imalo utjecaja na seksualnu želju. Zapravo, neki od ovih proizvoda mogu čak sadržavati štetne kemikalije ili supstance koje bi mogle biti otrovne.

Najvjerovatniji slučaj je da kopija Španske mušice koji potencijalno sadrži kantaridin sadrži stimulanse kao što su kofein ili sinefrin. Ovi sastojci mogu utjecati na seksualnu želju, ali također nose niz potencijalnih rizika.
Kofein može uzrokovati probleme sa srcem i druge zdravstvene probleme ako se konzumira u velikim dozama. Sinefrin može povećati krvni pritisak i broj otkucaja srca, a može biti i u interakciji s drugim lijekovima. Većina proizvoda koji se prodaju kao Španske mušice ne sadrže nikakav kantaridin, oni su samo šećerna voda ili druge vrste stimulansa. Dakle, ne postoji garancija da ćete dobiti nešto što bi zaista moglo povećati vašu seksualnu želju.

Afrodizijak za žene

Španska mušica je afrodizijak koji dolazi u tečnom obliku za koji se kaže da daje NAGON koji se budi kad se dođe u kontakt sa ovim kapima za žene. Ovaj afrodizijak je također promovirao seksualne želje među ženama.

Španska mušica je jednostavan i sigurna za korištenje i to je razlog zašto ga možete koristiti svaki dan!

Može Vam pomoći sa simptomima menopauze, na primjer suhoćom vagine. Žene koje se suočavaju sa menopauzom posebno vole špansku mušicu jer im pomaže kod suvoće vagine i za razliku od hormonskog tretmana zaista nije opasna i nema nikakvih nuspojava! Svaka djevojka ili žena svih starosnih grupa može upotrebiti ovaj proizvod za stimulaciju. Veoma je jednostavan za upotrebu, neće promijeniti ukus pića ili soka sa kojim ga miješate! Možete kupiti na Kamagra.me kapi za žene i učiniti da poboljšate svoj seksualni život.

Izbjegavajte brojne proizvode na tržištu koji tvrde da pomažu u povećanju vašeg libida; većina ovih proizvoda nije dokazano djelotvorna i čak mogu biti opasni.

Najbolje stvari koje možete učiniti za svoj seksualni život je da dođete u formu, da se hranite zdravo, da se pobrinete da ste mentalno dobro, i da poboljšate svoju vezu. Komunikacija je ključna u vezi, zato razgovarajte sa svojim partnerom o tome šta vas uzbudjuje i šta vam pomaže.

Pakovanje

Jedno pakovanje sadrži 5ml španske mušice u tečnom stanju.

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE

Call Now Button