Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Stud Sprej

18.00

Stud Sprej

Stud Sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene, polnom organu. Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

Stud Sprej Sastav

Jedna bočica STUD 100 Spreja sadrži sljedeće sastojke: Lidocaine chloride 9,6%, Vitamin E i druge pomoćne supstance.

Stud Sprej Primena

Primenite Stud Sprej je 1-2 puta dnevno 15 minuta pre seksualnog odnosa, a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takodje se ne preporučuje kontinuirana upotreba Stud Spreja duže od tri mjeseca.

Stud Sprej je namenjen za lokalnu primenu. Na glavić i telo polnog organa naprskati sprej 15-ak minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa. Dozvoljena je upotreba sa svim vrstama kondoma.

Stud Sprej – za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa se preporučuje muškarcima kod problema sa prevremenom ejakulacijom i nemogućnosti da se zadovolji partnerka.

Pakovanje

Zapremina jedne bocice je 12ml.

Call Now Button