Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Super Vikalis VX 80mg

18.0045.00

Super Vikalis VX 80mg

Super Vikalis VX 80mg je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (ED) i preuranjene ejakulacije (PE). ED je stanje u kojem muškarac ne može postići ili održati erekciju dovoljno čvrstu za seksualni odnos. PE je stanje u kojem muškarac ejakulira prebrzo, prije nego što želi.

Super Vikalis Opis

Super Vikalis VX 80mg sadrži dvije aktivne supstance: Tadalafil i Dapoksetin. Tadalafil je inhibitor fosfodiesteraze 5 (PDE5), koji pomaže u opuštanju krvnih žila u penisu, što omogućava veću protok krvi. Dapoksetin je inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina (SSRI), koji pomaže u produženju vremena do ejakulacije.

Doza

Super Vikalis VX 80mg se uzima oralno, otprilike 30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Lijek počinje djelovati u roku od 30 minuta i može trajati do 36 sati.

Super Vikalis VX 80mg je učinkovit u liječenju ED-a i PE kod većine muškaraca. U kliničkim ispitivanjima, lijek je pokazao da je učinkovit u poboljšanju erekcije, produženju vremena do ejakulacije i povećanju zadovoljstva seksualnim odnosom.

Super Vikalis VX 80mg Oprez

Super Vikalis VX 80mg je općenito siguran lijek. Najčešći nuspojave su glavobolja, bol u leđima, crvenilo lica i mučnina. Ove nuspojave su obično blage i prolazne.

Super Vikalis VX 80mg ne smiju uzimati muškarci koji imaju određene zdravstvene probleme, kao što su:

  • srčane bolesti
  • niski krvni pritisak
  • nedavna srčana kriza
  • moždani udar
  • teška bubrežna bolest
  • teška jetrena bolest
  • neki oblici raka

Super Vikalis VX 80mg također ne smiju uzimati muškarci koji uzimaju određene lijekove, kao što su:

  • nitroglicerin ili drugi nitrati
  • alfa-blokatori
  • ritonavir ili sakvinavir

Super Vikalis VX 80mg je inovativan lijek koji pruža dvostruku zaštitu za muškarce s erektilnom disfunkcijom i preuranjenom ejakulacijom.

Za erektilnu disfunkciju, Super Vikalis VX 80mg djeluje tako što opušta krvne žile u polnom organu, što omogućava veću protok krvi. To dovodi do snažnije i trajnije erekcije.

Za preuranjenu ejakulaciju, Super Vikalis VX 80mg djeluje tako što povećava razinu serotonina u mozgu. Serotonin je neurotransmiter koji pomaže u produženju vremena do ejakulacije.

Super Vikalis VX 80mg je učinkovit u liječenju ED-a i PE kod većine muškaraca. U kliničkim ispitivanjima, lijek je pokazao da je učinkovit u poboljšanju erekcije, produženju vremena do ejakulacije i povećanju zadovoljstva seksualnim odnosom.

Super Vikalis VX 80mg je siguran i učinkovit lijek koji može pomoći muškarcima da ponovno uživaju u kvalitetnom seksualnom životu.

Pakovanje

Pakovanje ima 10 tableta.

Ključne prednosti

Djeluje za erektilnu disfunkciju i preuranjenu ejakulaciju.
Dovodi do snažnije i trajnije erekcije.
Produljuje vrijeme do ejakulacije.
Učinkovit u kliničkim ispitivanjima.
Siguran i učinkovit lijek.
Naručite danas na Kamagra.me i doživite razliku!

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE

Call Now Button