Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Tadapox

20.00

Tadapox

Tadapox je kombinovani lijek koji sadrži dvije aktivne tvari, tadalafil i dapoxetin, a svaka od njih rješava različite probleme seksualnog zdravlja muškaraca. Lijek se koristi kao simptomatska terapija prve linije za erektilnu disfunkciju (ED) i preranu ejakulaciju (PE) i predstavlja jedinstveno rješenje dva u jednom.

Tadapox tablete predstavljaju efikasan tretman za poboljšanje seksualne funkcije kod muškaraca. Pre upotrebe, preporučuje se konsultacija sa lekarom ili farmaceutom.

Tadapox Opis

Tadalafil: Tadalafil je aktivni sastojak koji se često koristi u lekovima za tretiranje erektilne disfunkcije. On pripada klasi lekova nazvanoj inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ova klasa lekova poboljšava protok krvi tokom seksualne stimulacije, pomažući postizanje i održavanje erekcije.

Dapoksetin: Dapoksetin je lek koji se koristi za lečenje prevremene ejakulacije. On pripada klasi lekova nazvanoj selektivni inhibitori ponovne pohrane serotonina (SSRI). Dapoksetin produžava vreme do ejakulacije tako što povećava nivo serotonina u mozgu.

Ovaj kombinovani lijek – preparat za potenciju, ima za cilj rešavanje oba problema istovremeno. Međutim, pre nego što odlučite koristiti Tadapox ili bilo koji drugi lek, preporučujemo da se posavetujete sa svojim doktorom. On će moći proceniti da li je ovaj lek bezbedan za vas, uzeti u obzir vaše zdravstveno stanje, eventualne kontraindikacije i interakcije sa drugim lekovima koje možete koristiti.

Uvek je važno slediti uputstva lekara i ne koristiti lekove na svoju ruku, posebno kada su u pitanju lekovi za seksualno zdravlje.

Tadapox Pakovanje

Pakovanje ima 10 tableta. Tadapox proizvodi renomirana Indijska farmaceutska kompanija „Actiza Pharmaceutical PVT LTD“ Gujart, India.

Call Now Button