Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Žvake za žene – SexLove

9.0022.00

SKU: N/A Category: Tags: ,

Žvake za žene – SexLove

Sexy Žvake ili SexLove su Afrodizijak za žene koji ima dejstvo već nakon 20 min od konzumiranja. Ženu obuzima jako seksualno uzbuđenje, povećava joj se seksualni nagon. Uzima se od 20 do 30 min pre seksualnog odnosa. Prvenstveno je namenjen ženama koje imaju smanjenu seksualnu želju i nemogućnost postizanja orgazma tokom seksa.

Kako uzimati žvake za žene?

Žvake za žene se uzimaju 20-30 min pre seksualnog odnosa, dejstvo nastupa 30 min nakon konzumiranja. Nakon 20 min od konzumiranja ženu obuzima nekontrolisano seksualno uzbuđenje, povećava joj se seksualna osetljivost i seksualna želja.

Sastav žvake za žene

Žvake za žene su na biljnoj bazi i sadrže; Gurana, Ginseng, Maca i druge biljake koje izazivaju neodoljivu želju za seksom. Epimedium biljnih ekstrakta, Ekstrakt korena žen-šena i lista Ginko-Bilobe, Ekstrakt ginsenga, Ksilitol, Maca, Vitamini grupe E i B6 kao i fruktozu.

Zašto žvake za žene?

Istraživanjem ženskih seksualnih problema došlo se do podataka da 50% žena pati od smanjenog libida, smanjenja ili gubitka seksualne želje, ne doživljenog vrhunca. Nizak libido kod žene može imati mnogo uzroka, od emocionalnih i psiholoških problema do fizičkih zdravstvenih problema. Mali libido kod žene i nezainteresovanost za seks nazivaju se hipoaktivni poremećaj seksualne želje. Sexy žvake za žene su jak Afrodizijak za žene svih godina.

Sastav žvake za žene

1 pakovanje Žvake za žene – SexLove ima 5 žvaka ili listova.

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE

Call Now Button