Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Kamagra Gel Vol 5

17.0080.00


1 KUTIJA 17€
2 KUTIJE 29€
3 KUTIJE 43€
4 KUTIJE 50€
5 KUTIJA 60€
10 KUTIJA 80€

Kamagra za žene

Kamagra Gel Vol 5 za žene, koristi se za povećanje libida kod žena. Povećava seksualnu želju i osetljivost na seksualnu stimulaciju. Žene uživaju u ispunjenom seksu i velikom orgazmu. Kamagra Gel Vol 5 je mnogo bolja od popularne španske mušice, plus ima odličan ukus jagode.

Kamagra Gel Vol 5 je proizvod koji sadrži 100 mg Sildenafil citrata i namenjen je ženama za povećanje seksualne želje. Sadrži Sildenafil kao aktivni sastojak, koji povećava dotok krvi u ženske seksualne organe, poboljšava osetljivost i vlažnost. Kamagra Gel za žene je prijatnog ukusa jagode.

Šta je Kamagra Gel Vol 5

Kamagra Gel za žene počinje da deluje izuzetno brzo. Do 5-10 minuta nakon uzimanja. Želja za seksom se odmah povećava, a seksualno uzbuđenje se povećava. Povećava se protok krvi do genitalija i vaginalna osetljivost. Na ovaj način se povećava stepen zadovoljstva tokom seksa ili seksualne stimulacije.

Neželjeni efekti mogu uključivati glavobolju, vrtoglavicu, crvenilo lica, osip, dijareju, zapušen nos. Žene sa određenim zdravstvenim stanjima ili koje koriste određene lekove trebaju biti oprezne.

Kako radi Kamagra za žene

Kamagra Gel za žene eliminiše stanje vaginalne suvoće i hladnoće genitalija poznato kao frigidnost. Povećava osetljivost intimnih područja, kao i grudi. Utvrđeno je da oko 40% žena ima problema sa postizanjem orgazma, a oko 20% nikada ga nije dostiglo. Za dame koje kažu da nemaju problema da postignu orgazam, to takođe nije 100% zagarantovano. Još jedan čest problem je suvoća vagine. Ako je vaginalno područje dobro snabdeveno krvlju, ovaj problem se ne primećuje.

Kako uzimati Kamagru za žene

Kamagra Gel za žene se uzima 5-10 minuta pre seksa sa malo tečnosti. Ovaj lijek je najefikasniji kod žena mlađih od 50 godina koje još nisu prošle kroz menopauzu. Pre uzimanja, konsultujte se sa svojim lekarom ako ste trudni ili dojite.

Pakovanje

Jedno pakovanje Kamagra Gel Vol 5 sadrži 5 upakovanih želea. Za oralnu upotrebu.
Kamagra Gel za žene ne sprečava trudnoću.

Izjava o ograničenju odgovornosti
Mi pružamo samo osnovne informacije o lijekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije lijeka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije farmaceuta ili lijekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice liječenja bez odobrenja doktora.

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE, 4 KUTIJE, 5 KUTIJA, 10 KUTIJA

Call Now Button