Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Kamagra Gel Vol 4

10.00

Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4 je preparat za potenciju, koji sadrži 100 mg Sildenafil-citrata i koristi se za liječenje erektilne disfunkcije. Deluje tako što širi krvne sudove u predelu genitalija, poboljšava protok krvi i omogućava stabilnu i dužu erekciju. Takođe sprečava prevremenu ejakulaciju. Preporučuje se uzimanje Kamagra Gel Vol 4 60 minuta pre seksualnog odnosa.

Kako uzimati Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4 istisnuti direktno na jezik ili rastvoriti u malo vode i popiti 60 minuta pre planiranog seksualnog odnosa. Dejstvo počinje za 20 minuta od primene i traje 6 do 8 sati.
Najbolje je popiti kesicu gela na prazan stomak, jer teška ili masna hrana sprečava apsorpciju Sildenafil-citrata, što dovodi do odloženog početka dejstva.

Kamagra Gel Vol 4 Oprez

Ozbiljnije nuspojave Kamagra Gel-a su rijetko zabeležene, a podrazumevaju ubrzani rad srca, infekcije urinarnog trakta, pojačano mokrenje, zamućenje vida i veću osetljivost očiju na svjetlost.

Poseban oprez savetuje se muškarcima:

Alergičnim na Sildenafil ili bilo koji drugi sastojak Kamagra Gel-a.
Sa srčanim smetnjama ili istorijom moždanog ili srčanog udara u poslednjih 6 meseci.
Oboljenjima jetre.
Hipertenzijom (visok krvni pritisak) ili hipotenzijom (nizak krvni pritisak).

Sledeći lijekovi u kombinaciji sa Sildenafilom mogu da izazovu neželjene efekte:

Lijekovi na bazi nitrata, kao što je Nitroglicerin koji se koristi za lečenje angine, jer kombinacija ovih preparata može da dovede do iznenadnog drastičnog sniženja krvnog pritiska.
Blokatori kalcijumovih kanala, kao što su Diltiazem ili Verapamil, a koji se koristi za snižavanje krvnog pritiska.
Blokatori alfa receptora koji se koriste u lečenju hipertenzije (Doksazosin).
Neki antibiotici – Rifampicin ili Eritromicin.
Antimikotici za lečenje gljivičnih infekcija – Itrakonazol i Ketokonazol.
Antiretroviralni lijekovi koje koriste osobe zaražene HIV virusom – Ritonavir i Sakvinavir.

Šta uzrokuje erektilnu disfunkciju?

Postoji mnogo uzroka erektilne disfunkcije, a mogu biti i fizički i psihički. Primarni uzrok za više od 70% ljudi obično je suženje arterija u polnom organu, što može biti uzrokovano visokim krvnim pritiskom, visokim holesterolom ili pušenjem. Drugi mogući uzroci uključuju hipertenziju, dijabetes, bolest bubrega, dugu vožnju biciklom i određene lijekove.

Pakovanje

Jedno pakovanje Kamagra Gela Vol 4 sadrži 7 kesica različitog ukusa.

Izjava o ograničenju odgovornosti
Mi pružamo samo osnovne informacije o lijekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije lijeka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije farmaceuta ili lijekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice liječenja bez odobrenja doktora.

Call Now Button