Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Titan Gel Gold

25.00190.00


1 KUTIJA 25€
2 KUTIJE 48€
3 KUTIJE 68€
4 KUTIJE 83€
5 KUTIJA 100€
10 KUTIJA 190€

Titan Gel Gold

Titan Gel Gold je vrlo efikasan GEL za povećanje polnog organa, jer sadrži samo biljne sastojke koji prirodno utiču na cirkulaciju krvi u genitalnom području koji pomažu u jačanju zida i podstiču čvršću erekciju bez ikakvih nuspojava. Titan Gel je također dobar za liječenje erektilne disfunkcije. Titan Gel je prirodni proizvod za povećanje polni organ. Želatinozna krema značajno će proširiti vaše krvne sudove, kao i kapilare, što može povećati vaš organ. Stimulans koji maksimizira zadovoljstvo u odnosima i pruža veću seksualnu učinkovitost.

Nakon brze apsorpcije, aktivni sastojci djeluju kako bi brzo i efikasno osigurali povećanje, kao i erekciju. U kliničkim studijama, potrošači navode povećanu seksualnu snagu, kao i značajan porast kod muškaraca, bez ikakvih nuspojava.

Titan Gel Opis

Više od 1,5 miliona muškaraca širom svijeta koristilo je ovaj proizvod i dokazalo njegovu efikasnost. Tokom seksualnog odnosa, erekcija postaje jača na duži vremenski period. Više samopouzdanja, povećan seksualni učinak i nevjerovatni orgazami. Opisani efekti su individualni i efekat zavisi od predispozicije organizma. Aktivni sastojci hijaluronska kiselina, jantarna kiselina, ekstrakti: verbena i jagoda.

Upotreba

Nanesite Titan Gel Gold direktno na polni organ i masirajte dok se potpuno ne upije jednom dnevno.
Prije upotrebe kreme, prvo treba da operete polni organ, nakon čišćenja obrišite površinu polnog organa. Koristite mekani peškir. Iscijedite 0,5-2 ml gela iz bočice gela i lagano masirajte 3 do 5 minuta dok se potpuno ne upije u kožu. Nanesite jedan sloj Gel dnevno (jednom ujutru ili jednom uveče).

Može se koristiti uz Jelquing vježbe za najbolje rezultate. Titan Gel je broj 1 u prodaji za duži i deblji polni organ. Njegova formula sastavljena od stimulativnih biljaka nudi bolje erekcije i velike erekcije. Njegova lagana tekstura čini gel lakim za nanošenje i ostavlja prijatan osjećaj na koži. Uz Titan Gel Gold, dobit ćete vidljive i trajne rezultate za samo nekoliko dana.

Pakovanje

Titan Gel Gold – Pakovanje: 50 ml.
Rok upotrebe: 36 mjeseci
Mjesto proizvodnje: Lab. Emanci Moskva, Rusija.
Čuvati na tamnom mestu na temperaturi od +5 °C do +25 °C.

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE, 4 KUTIJE, 5 KUTIJA, 10 KUTIJA

Call Now Button