Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Lovegra Oral Jelly

18.00

Lovegra Oral Jelly

Lovegra Oral Jelly blokira djelovanje enzima poznatog kao cGMP-specifična fosfodiesteraza tip-5. Ovaj enzim razgrađuje cGMP, supstancu koja potiče glatke mišiće da se opuste. Blokiranje PDE-5 znači povećanje nivoa cGMP u glatkim mišićima koji potiče opuštanje mišića i širenje krvnih sudova. Visoki nivoi PDE-5 nalaze se u vagini, plućima i retini. PDE-5 se također nalazi u cijelom tijelu unutar glatkih mišićnih ćelija krvnih sudova i mišića. Lovegra (Sildenafil citrat) pripada klasi lijekova poznatih kao PDE-5 inhibitori. Lovegra povećava protok krvi u genitalnom području nakon seksualne stimulacije. To čini blokiranjem enzima odgovornog za razgradnju cGMP. cGMP je supstanca koja opušta i širi krvne sudove i ćelije glatkih mišića. Sildenafil djeluje samo nakon seksualne stimulacije.

Kako uzeti Lovegra

Lovegra Oral Jelly istisnuti direktno na jezik ili rastvoriti u malo vode i popiti 60 minuta pre planiranog seksualnog odnosa. Djeluje u roku od 30 do 60 minuta, ali se može uzeti do četiri sata prije seksualne aktivnosti. Najbolje je popiti kesicu gela na prazan stomak, jer masna hrana usporava apsorpciju Sildenafil citrata. Alkohol poništava dejstvo Lovegra i može indikovati pojavu neželjenih efekata. Preporučena dnevna doza od 100 mg, što odgovara jednoj kesici Lovegra Gela, ne sme se prekoračiti.

Pakovanje

Jedno pakovanje Lovegra sadrži 7 kesica po 100mg upakovanih želea. Za oralnu upotrebu.

Izjava o ograničenju odgovornosti
Mi pružamo samo osnovne informacije o lijekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije lijeka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije farmaceuta ili lijekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice liječenja bez odobrenja doktora.

Call Now Button