Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Kamagra Gold

9.0065.00

 

1 KUTIJA 9€
2 KUTIJE 15€
3 KUTIJE 21€
4 KUTIJE 28€
5 KUTIJA 34€
10 KUTIJA 65€

Kamagra Gold 100mg

Kamagra Gold 100mg dostupna je za efikasan tretman Erektilne disfunkciju muškarcima u Crnoj Gori. Imajte na umu kako Kamagra Gold nije afrodizijak, za postizanje kvalitetne erekcije potrebna je seksualna stimulacija. Jedna filmom obložena tableta sadrži 100 mg sildenafila kao citrata, kao i pomoćne supstance.

Zašto se zove Kamagra Gold?
Kamagra Gold djeluje tako da se rastvara u krvi u roku od 30 minuta, tako da je lijek kojem treba malo vremena da počne djelovati.
Jedna od velikih prednosti Kamagra Gold je da ima produženo trajanje što pomaže u postizanju čvršće erekcije na duže vrijeme.
Nakon samo 30 minuta uzimanja ovog lijeka, možete osjetiti erekciju koja traje do 4 sata!

Kamagra Sastav

Glavni sastojak Kamagra koji potiče erekciju polnog organa je sildenafil citrat. Njegov medicinski učinak je da opušta krvni sud u polnom organu i inhibira fosfodiesterazu tipa 5 – PDE-5 – koja inače razgrađuje cGMP.
To omogućava dotok krvi u polni organ tokom seksualne stimulacije, što rezultira erekcijom. Također pomaže muškarcima s erektilnom disfunkcijom da postignu i zadrže erekciju.

Kamagra Doza

Kamagra Gold treba uzimati 30 minuta prije seksa, a maksimalno djelovanje može se postići za oko 1 sat. Nemojte ga uzimati u većim količinama nego što vam je rekao lekar. Progutajte tabletu bez žvakanja, sa malo vode. Uzimajte samo jednu tabletu dnevno.
Preporučena dnevna doza za starije osobe je polovina tablete – 50mg.
Uzimanje dodatnih doza može dovesti do značajnog zdravstvenog problema, zato treba izbjegavati uzimanje više doza odjednom.

Kamagra Oprez

Uzimate li neki recept za nitrate, kao što je nitroglicerin za anginu, to bi moglo izazvati ekstremni pad krvotoka. Imate stanje u kojem je senzualna aktivnost zbog kardiovaskularnih ili srčanih problema, ili ste imali respiratornu insuficijenciju ili moždani udar u posljednjih godina. Imate infekciju jetre. Imate užasno visok ili nizak cirkulatorni stres. Imate očnu bolest koja uzrokuje gubitak vida ili, s druge strane, ako imate pigmentozni retinitis.
Nuspojave su obično lagane ili prolazne. Među najčešće se ubrajaju glavobolja i crvenilo u licu. Manje česte nuspojave vezane su uz poremećaje probave, začepljenost nosa, vrtoglavicu i privremene smetnje vida.

Pakovanje

Kamagra Gold 1 x 4 tablete.
Lijek čuvajte u originalnom pakiranju pri temperaturi 10-30°C

KUTIJE

1 KUTIJA, 2 KUTIJE, 3 KUTIJE, 4 KUTIJE, 5 KUTIJA, 10 KUTIJA

Call Now Button