Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Kamagra Gel Vol 2

10.00

Kamagra Gel Vol 2

Kamagra Gel Vol 2 je NOVI oblik Kamagre sa kraćim vremenom čekanja i bržim reakcijama pre ljubavne akcije. Dolazi u 7 različitih ukusa. Kombinacije ukusa su menta, ruža, mango, limun, trešnja, čokolada i lubenica. Prilikom naručivanja nije moguće navesti konkretnu kombinaciju ukusa.

Šta je Kamagra Gel Vol 2?

Sildenafil koji se nalazi u želeu može vam dati čvrstu erekciju uz duže izdržavanje. U sastavu gela je Sildenafil koji je supstanca koja inhibira PDE-5 hormon. Proizvođač Kamagra Gel-a Vol 2 je Ajanta Pharma. Ova veoma cenjena i poznata apotekarska kompanija sa sedištem u Indiji je formulisala mnoge lekove koji su međunarodno poznati.

Kamagra Gel Vol 2 uključuje Sildenafil citrat, inhibitor fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Deluje na erektilno tkivo polnog organa kako bi poboljšao cirkulaciju krvi koja će biti potrebna da izazove erekciju. Sildenafil se koristi se za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Tokom seksualne stimulacije azotni oksid se oslobađa u erektilno tkivo polnog organa koji aktivira enzim gvanilat ciklazu. Ovaj receptor podiže količine hemikalije zvane ciklični gvanozin monofosfat (cGMP) koja opušta krvne sudove i omogućava krvi da se susreće sa rektalnim tkivom da izazove erekciju.

Može li Kamagra Gel Vol 2 da se uzima onoliko često koliko je potrebno?
Ne, Kamagra Gel se može uzimati jednom dnevno. Ako neko prekorači dozu veću od preporučene, mogu se pojaviti neželjeni efekti.

Da li se Kamagra Gel Vol 2 koristi za prevremenu ejakulaciju?
Ostaje nepoznato da Kamagra Gel Vol 2 deluje za prevremenu ejakulaciju jer ima efikasnu korist za erektilnu disfunkciju.

Da li je Kamagra Gel Vol 2 bezbedan za pacijente sa dijabetesom?
Da, ako je lijekar preporučio, onda je bezbedno za upotrebu kod dijabetesa.

Doza Kamagra Gel Vol 2?

Preporučena doza Kamagra Gel-a je 100 mg, 30 minuta – 1 sat pre seksualnog odnosa, a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica. Dejstvo započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je više od 1 sata za započinjanje dejstva. Alkohol smanjuje sposobnost erekcije i ne preporučuje se konzumiranje alkohola u većoj meri pre uzimanja gela.

Kamagra i lijekovi

Budite oprezni ako uzimate neke druge lijekove, posebno:

Amlodipin ili drugi lijekovi koji se koriste za snižavanje krvnog pritiska.
Lijekovi koji se koriste za napade i epilepsiju, Klaritromicin ili Eritromicin – Antibiotici koji se koriste u liječenju tuberkuloze. Deksametazon, hidrokortizon – kortikosteroidi. Ketokonazol – Antifungalni lijek koji se koristi za liječenje infekcija uzrokovanih gljivicama. Nitroglicerin – Lijek koji opušta i širi krvne žile. Lijek koji se prepisuje za sprječavanje krvnih ugrušaka i moždanog udara.

Pacijenti koji imaju alergijsku reakciju na Sildenafil trebaju izbjegavati korištenje Kamagre.
Ovaj lijek može uzrokovati privremeno zamagljen vid, vrtoglavicu ili pospanost; nemojte upravljati vozilima ili mašinama u takvim slučajevima.

Većina nuspojava je bezopasna i nestat će kada se tijelo prilagodi na lijek. Međutim, neki mogu biti ozbiljni i zahtijevaju medicinsku pomoć.

Pakovanje

Pakovanje sadrži 7 kesica Kamagra Gel Vol 2. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, izvan domašaja dece.

Izjava o ograničenju odgovornosti
Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Call Now Button