Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Cenforce 150mg

25.00


1 KUTIJA 25€

Cenforce 150mg

Cenforce 150mg tableta je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca. Djeluje tako što povećava dotok krvi u polni organ. Ovo pomaže muškarcima da postignu ili održe erekciju. Spada u grupu lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE 5).

Cenforce Doza

Cenforce 150 mg tablete se piju sa malo vode, i preporučena doza je 1 tableta dnevno najmanje sat vremena prije odnosa. Lijek je popularan širom svijeta zbog svoje neverovatne performanse i dugotrajne efektivnosti. Efekat 150 mg sildenafila je da opušta mišiće, omogućava protok krvi.

Ovaj preparat za potenciju ne treba kombinovati sa nitratima, sa poppersom jer sadrže amil ili butil nitrit, alfa-blokatorima i drugim preparatima za lečenje erektilne disfunkcije, lijekovima za pritisak. Cenforce može uzrokovati nuspojave. Među najčešće se ubrajaju glavobolja ili crvenilo lica. Rjeđe, ali zabilježene, jesu i začepljeni nos, vrtoglavica, probavni problemi i privremeno pogoršanje vida.

Cenforce Pakovanje

Pakovanje od 10 tableta.

Call Now Button