Kamagra.me

Dobrodošli u Kamagra.me koja je posjvećena pružanju internet prodaji pristupačnih lijekova za Potenciju širom Crne Gore. DISKRETNA DOSTAVA!

Cenforce 200mg

25.00


1 KUTIJA 25€

Cenforce 200mg

Cenforce 200mg tableta je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca, sadrže sildenafil-citrat 200 mg. Sa svojim aktivnim sastojkom Sildenafil Citrate, Cenforce 200 pripada klasi lijekova koji se nazivaju inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ovaj lijek djeluje tako što opušta krvne žile, omogućavajući povećan protok krvi i omogućavajući čvrstu i dugotrajnu erekciju. Cenforce 200 je pruža snažno i održivo rješenje za muškarce.

Erektilna disfunkcija je značajan zdravstveni problem kod muškaraca, koji je danas vrlo čest. Ova bolest je takođe povećana kod muškaraca starosti 40-70 godina. Međutim, to nije toliki problem i može se liječiti. Dostupni su mnogi lijekovi za liječenje a Cenforce 200 mg je jedan od vrlo efikasnih lijekova za ED.

Cenforce Doza

Cenforce 200mg tablete se piju sa malo vode, i preporučena doza je 1 tableta dnevno najmanje sat vremena prije odnosa. Lijek je popularan širom svijeta zbog svoje neverovatne performanse i dugotrajne efektivnosti.

Ovaj preparat za potenciju ne treba kombinovati sa nitratima, sa poppersom jer sadrže amil ili butil nitrit, alfa-blokatorima i drugim preparatima za lečenje erektilne disfunkcije, lijekovima za pritisak. Najčešće komplikacije su glavobolja, crvenilo, gorušica, nervoza stomaka, začepljenje nosa, nesvestica, vrtoglavica ili možda proliv.

Cenforce Pakovanje

Pakovanje od 10 tableta.

Call Now Button